|
|
![]() |
![]() |
![]() |
||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
|
|
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
| Soğutma Soğutma ile ilgili Merak Ettikleriniz, Sormak İstedikleriniz, Genel Soğutma Konuları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2012
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() |
evet arkadaşlar benim de bazı konularda yardıma ihityacım var web siteleri arasında dolanırken burayı bundum yorumları okudum sizlerden tavsiyeler fikirler almak istedim
öncelikle şu web olaylarında biraz acemiyim ve en önemli nokta ise ben sogutmacı deilim. sogutma işine nasıl girdiyim ise ilerliyen zamanlarda sizlere anlatırım . fikirlerinizi ve görüşlerinizi almak istediyim konu ise evaporatörü rollbond olan sogutma hakkında görüşleriniz nedir. normal evaporatör hesabını nasıl yapıyorsunuz rollbontun hesabını nasıl yaparsınız sogutma grubunu neye göre secersiniz yada neye göre secilir. yüz yüze görüştüyüm sogutmacılar bana pek yardımcı olamadı care olarak daha cok insanla görüşüp daha fazla bilgi edinmek oldu. görüşlerinizi ve mesajlarınızı bekliyorum( resim yüklemek isterim ama nasıl yapıldıgını bilmiyorum) |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|